۱۴ روش برای افزایش ترافیک سایت در سال ۲۰۱۸

۱۴ روش برای افزایش ترافیک سایت در سال ۲۰۱۸


افزایش ترافیک سایت یک عامل مهم در بازاریابی دیجیتال به شمار می‌رود و نتیجه بخش بودن تبلیغات آنلاین تحت تاثیر ترافیک واقعی سایت می‌باشد.  برای افزایش ترافیک سایت راهکارهای متفاوتی وجود دارد.  در ادامه ۱۴ روش برای افزایش ترافیک سایت در سال ۲۰۱۸ را بررسی خواهیم کرد.
در این مقاله بصورت کامل توضیح می‌دهیم که چگونه می‌توانید ترافیک وب‌سایت خود را افزایش دهید.شما ‌می‌توانید با استفاده از این استراتژی افزایش ترافیک سایت خود را تا چندین برابر افزایش دهید.این استراتژی‌ها جزیی از بهترین‌ها و کاربردی ترین روش‌ها در سال ۲۰۱۸ هستند.
در ادامه ‌سرفصل این استراتژی‌ها برای شما آورده شده است:


۱. پست مهمان “upside down”
۲. تغییرات اساسی و بروزرسانی مقالات قدیمی
۳. لینک زدن به توییتر
۴. بهینه سازی محتوا با استفاده از عبارات هم معنی یا ‌lsi keyword
۵. ایجاد ترافیک بیشتر برای پست‌های بلاگ با تبدیل محتوا “Content Transformation”
۶. استفاده از پادکست
۷. ترویج سایت خود در وبلاگ دیگران
۸. استراتژی بازنشر محتوا
۹. استفاده از افراد تاثیر گذار در محتوا
۱۰. اشتراک گذاری ویدئو در لینکدین
۱۱. استفاده از عبارات رقابتی
۱۲. استفاده از عبارت‌های تحریک کننده در محتوا
۱۳. ریتارگتینگ یا هدف گذاری مجدد با استفاده از تبلیغات فیس بوک
۱۴. کاهش بانس ریت یا نرخ پرش از وب‌سایت


۱. پست مهمان “upside down”

پست مهمان بعنوان یک معامله در نظر گرفته ‌می‌شود. در ادامه پست مهمان را برای شما توضیح می‌دهیم:
شما یک مقاله بسیار جذاب و منحصر به فرد ‌می‌نویسید و این مقاله را در اختیار وب‌سایت‌هایی که پست مهمان قبول می‌کنند قرار می‌دهید و در ازای آن برای سایتتان لینک دریافت ‌می‌کنید. به اصطلاح شما برای کسب وکارتان تبادل کالا به کالا انجام می‌دهید. ‌
اما یک مشکل در پست‌های مهمان وجود دارد. با ما همراه باشید تا توضیحات کامل رادریافت کنید. مخاطبان مقاله شما را تا انتها ‌می‌خوانند اما معمولا به باکس نویسنده که ‌می‌رسند توجهی به آن نمی‌کنند و عبور ‌می‌کنند. ما نمی‌توانیم آنها را سرزنش کنیم یا اجبار کنیم که حتما باکس نویسنده را مطالعه کنید.
به اصطلاح باکس ‌نویسندگان در پایین صفحه به خاک سپرده ‌می‌شود. مانند عکس زیر:
این موضوع ‌می‌تواند یک مشکل بسیار بزرگ باشد. اگر کاربران پروفایل نویسندگان را نبینند، بطور حتم به سایت نویسندگان هم مراجعه نمی‌کنند.
خوشبختانه یک راه حل برای این مشکل وجود دارد: از پست مهمان وارونه”upside Down” ‌استفاده کنید.

اگر میخواهید بدانید پست وارونه چیست، در ادامه با ما همراه باشید. ما بصورت گام ‌به گام برای شما توضیح می‌دهیم:

۱. اولین گام برای نوشتن یک پست مهمان، مانند سایر مقالات، توجه به کیفیت و منحصر بودن آن است.
۲. گام دوم، گذاشتن لینک “منابع مفید” در پست مهمان است. در این بخش 2 تا 3 لینک از منابع مفید و مرتبط با موضوعتان قرار دهید. ‌
بعنوان مثال به تصویر زیر توجه کنید:

۳. در نهایت، محتوای خود را نیز بعنوان یکی از منابع مفید لینک دهی کنید.
بطور مثال، یک پست مهمان نوشته‌اید و آن را منتشر کرده‌اید، مانند تصویر زیر:

برای اینگونه پست‌ها استراتژی ‌و تاکتیک‌هایی در نظر گرفته شده است، در این حالت محتواهایی که توسط خودتان تولید شده‌اند را بعنوان منابع مفید لینک دهی کنید تا افراد از طریق این لینک‌ها وارد سایت شما شوند.
بررسی‌ها نشان داده‌اند که چنین لینکدهی‌هایی ۷۸% ‌بیشتر از لینکدهی در پروفایل نویسندگان ترافیک ایجاد ‌می‌کند. این روش می تواند افزایش ترافیک سایت را حداقل دوبرابر کند و ورودی های بسیاری را از گوگل دریافت کنید.

۲. تغییرات اساسی و بروزرسانی مقالات قدیمی

این استراتژی ساده ۵۰ درصد ترافیک سایت ما را در ۷ روز بیشتر کرده است.
در ادامه توضیح داده ایم چه کارهای باید برای بروز رسانی مقالات قدیمی انجام دهید:
۲-۱: قدم اول، پست‌های قدیمی که در سایتتان وجود دارد را پیدا کنید.
۲-۲: قدم دوم، تغییرات اساسی در برخی پست‌ها ایجاد کنید و آنها را برروزرسانی کنید.
بطور مشخص پستهایی که لازم است هر قسمت از آن تغییر کند را مشخص کنید و تغییرات لازم را براساس نیازهای روز اعمال کنید و مطالب قدیمی را حذف کنید.
۲-۳: سرانجام، دکمه برروز رسانی را بزنید.

پس از آن متوجه خواهید شد که ترافیک سایت شما چندین برابر شده است.
همانگونه که در عکس ‌می‌بینید ترافیک ارگانیک وب سایت شما چندین برابر شده است و ‌می‌توانید ‌مخاطبان زیادی را از طریق موتورهای جستجو بصورت ارگانیک بدست آورید. با توجه به تجربه، تغییرات اساسی در پستهای بلاگ افزایش ترافیک سایت را چند برابر می کند بدین صورت که زمانی که یک مقاله ی را تغییر می دهید گوگل فکر میکند مطالب روز را به سایت خود اضافه کردید و مقاله برروز شده را به مخاطبان نشان می دهد. بدین صورت می توانید ورودی های زیادی را دریافت کنید

۳. استفاده از لینک به توییتر “Click to Tweet”

یکی از بهترین راه‌ها برای ترافیک بیشتر در سایتتان اشتراک گذار ی محتوایتان در شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر است. در واقع لینک‌های Click to Tweet ‌یکی از دلایلی است که بازدید از پست‌های یک سایت به ‌بالای 1000 تا رسیده است.
در ادامه به شما یاد خواهیم داد چگونه لینک‌ها را قرار دهید تا بدرستی کار کنند:
۳-۱: عبارتی که مرتبط با توییتر شما هستند را در محتوای خودتان پیدا کنید. این عبارت ‌می‌تواند یک عبارت کوتاه، استراتژی، نقل قول و یا یک آمار باشد. بطور مثال پست‌های خود را در لیستی از استراتژی‌های لینک سازی قرار دهید.
۳-۲: ساختن یک لینک برای توییتر
لینک توییتر(click to Tweet) را در صفحه محتوای خودتان ایجاد کنید و همچنین با استفاده از ابزارهای ‌utm ‌لینک‌هایی بسازید تا متوجه شوید چه مقدار ترافیک از طریق توییتر جذب کرد‌ه‌اید.
۳-۳: در انتها لینک‌های ساخته شده خود را در محتوایتان قرار دهید. ازاین طریق ‌می‌توانید اشتراک گذاری آسانی را برای مخاطبانتان داشته باشید.

۴. بهینه سازی محتوا با استفاده از عبارات پنهان یا ‌lsi keyword

روش‌های مختلفی بمنظور ایجاد ترافیک برای وب سایت وجود دارد، اما lsi keyword ‌یا عبارات پنهان بهترین روشی است که شما از طریق آن ‌می‌توانید مخاطبان بسیاری را جذب کنید و ترافیک وب سایت خودتان را افزایش دهید.
بسیاری از روش‌ها قدیمی شده‌اند و دیگر کاربردی برای رتبه گرفتن از موتورهای جستجو ندارند. چراکه الگوریتم مرغ مگس خوار یا Hummingbird ‌گوگل تمام استراتژی‌های مرتبط با سئو را تغییر داده است.
در حال حاضر گوگل کاملا متوجه موضوع صفحات سایت خواهد شد و از طریق کلمات پنهان و مرتبط ‌می‌فهمد که موضوع یک سایت چه چیزی است.
گوگل گفته است: الگوریتم مرغ مگس خوار یا Hummingbird بر 90% ‌جستجو‌ها تاثیر می‌گذارد. این موضوع بسیار شگفت انگیز است.
اما شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که چگونه می‌توانید مطمئن شوید گوگل موضوع محتوای سایت شما را درک می‌کند؟

کلمات پنهان یا LSI Keyword

کلمات LSI ، کلمات یا عبارات مربوط به کلمات کلیدی نهایی مورد نظر شما هستند که از طریق آنها موضوع سایت شما مشخص خواهد شد.
به عنوان مثال؛ شما یک پست در مورد رسانه‌های اجتماعی نوشته اید.
کلمات ‌کلیدی ‌lsi و عبارت‌های مانند موارد زیر کلمات مفهومی محسوب ‌می‌شوند.

۱. صفحات فیس بوک
۲. توییتر
۳. لینکدین
۴. محتوای ویروسی
۵. پینترست

هنگامی که گوگل کلمات کلیدیLsi ‌را در محتوای شما ‌می‌بیند، بطور حتم متوجه خواهد شد که محتوا متنی تولید شده در مورد رسانه‌های اجتماعی است. شاید این سوال برای شما پیش بیاید که چطور این کلمات کلیدی LSI ‌را پیدا کنید؟
ابزارهای مختلف ایرانی و خارجی برای این کار وجود دارد. اما یک ابزار خارجی به نام lsigraph وجود داردکه بسیار کاربردی و مفید است.
این ابزار کلمات کلیدی LSI مرتبط با موضوع را برای شما پیدا ‌می‌کند و به نمایش ‌می‌گذارد و شما ‌می‌توانید این کلمات را در پست‌های بلاگتان قرار دهید.

۵. ایجاد ترافیک بیشتر برای پست‌های بلاگ با تبدیل محتوا “Content Transformation”

تبدیل کردن محتوا به قالب‌های دیگر بسیار ساده است. مثلا می‌توانید یکی از پست‌های وبلاگتان را به قالب‌های دیگر مانند کتاب الکترونیکی، ویدیو، پادکست، اینفوگرافیک و… ‌تبدیل کنید.
بطور مثال یکی از پست‌های وبلاگ سایت خود که ترند بیشتری دارد را پیدا کنید و آن را به قالب ویدئویی تبدیل کنید. ابتدا بهتر است مواردی همچون تعداد دفعات اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی و همچنین تعداد کامنت‌های گذاشته شده در زیر پست را در نظر بگیرید و سپس آن پست را به قالب دیگر تبدیل کنید و آن را در شبکه‌های ‌اجتماعی به اشتراک بگذارید. بطور مثال اگر قالب انتخابی شما ویدئو است، پست خود را در شبکه‌های اجتماعی مانند یوتیوب، آپارات، نماشا، تماشا و … قرار دهید. بدین صورت ‌می‌توانید ترافیک بیشتری را از سطح وب دریافت کنید.

۶. استفاده از پادکست

امروزه افرادی که زمان کمتری برای مطالعه دارند از پادکست استفاده ‌می‌کنند. پادکست ‌می‌تواند معجزه کند و مخاطبان بسیاری را به سمت وب سایت شما سرازیر کند.
اما این بدین معنا نیست که شما برای تولید پادکست نیاز به استودیو و تجهیزات حرفه‌ای داشته باشید. شما ‌می‌توانید با کمترین امکانات شروع به تولید پادکست کنید، همچنین ‌می‌توانید از پست‌های پادکست مهمان در سایتتان استفاده کنید.
براساس تجربه‌ای که بدست آمده پادکست ‌می‌تواند بازدید کنندگان سایت شما را تا چندین برابر افزایش دهد. همانطور که در تصویر میبینید 984 تا ورودی برای پادکست وارد سایت شده اند.
 

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.