بهترین افزونه های وردپرس در سال ۲۰۱۹ (2)

بهترین افزونه های وردپرس در سال ۲۰۱۹ (2)

۱۱. WP Smush (رایگان)

تصاویر بهترین دارایی صفحه یا پست شما هستند که به‌سادگی توجه کاربر را جلب می‌کند. آپلود تصاویر به شما کمک می‌کند پیامتان را چندین برابر بهتر نسبت به متن بدست کاربر برسانید. آن‌ها صفحه‌تان را جذاب و سرگرم‌کننده می‌کنند.

این پلاگین بسیار خوب است و به شما کمک می‌کند که سایتتان بیشتر به مذاق کاربران خوش بیاید، همچنین تصاویر فضای حافظه زیادی را به خود اختصاص می‌دهند و وب‌سایت شما را کند می‌کنند. شما نمی‌توانید سرعت کم سایت خود را انکار کنید و نمی‌توانید درصورت بروز فاجعه از پس هزینه‌هایش به همین سادگی بربیایید. کمی صبر کنید، خبر خوب این است که شما می‌توانید تصاویر را فشرده کنید.

 

۱۲. WP-Optimize (رایگان)

WP-Optimize یک ابزار بسیار عالی برای پاک کردن دیتابیس وردپرس و بهینه‌سازی آن می‌باشد. این ابزار به‌صورت اتوماتیک داده‌های غیرضروری را از وردپرس بدون اینکه نیاز به کوئری‌های دستی باشد پاک می‌کند. این پلاگین همیشه دیتابیس شما را برای بهترین عملکرد بهینه‌سازی می‌کند. شاید داده‌های بی‌مصرفی در وب‌سایت شما وجود داشته باشد که سایتتان را کند می‌کنند و شاید شما از آن آگاه نباشید، با نصب این پلاگین خیلی از کارها را به‌صورت اتوماتیک انجام می‌دهید. این پلاگین تمام نظرات تصویب نشده و اسپم، پست‌ها، نظرات و بازتاب و پینک‌بک‌های بیخود را پاک می‌کند. این پلاگین دیتابیس شما را همیشه تمیز و بهینه نگاه می‌دارد.

 

۱۳. گوگل آنالتیکز برای وردپرس توسط MonsterInsights (رایگان)

Google analytics برای استفاده رایگان از ابزارهای آماری به‌منظور درک ترافیک وب‌سایتتان عالی می‌باشد. شناخت مخاطبین و فراهم آوردن امکانات برای آن‌ها یک راه بسیار عالی برای بهبود ترافیک سایتتان می‌باشد. بنابراین یک انتخاب واضح برای استفاده از پلاگین گوگل آنالتیکز برای وب‌سایت وردپرس شماست و ابزار گوگل آنالتیکز MonsterInsight یکی از بهترین پلاگین‌ها برای به انجام رساندن این هدف می‌باشد. این پلاگین به شما امکان نظارت بر آمارهای متفاوت وب‌سایتتان را  به‌صورت بلادرنگ می‌دهد.

به‌علاوه با استفاده از Universal tracking شما می‌توانید بازدیدهای کاربر را از پلت‌فرم و دستگاه‌های متفاوت مشاهده کنید و گزارش‌هایی از علایق و دموگرافی را بدست آورید.

 

۱۴. همه ویژگی‌ها در یک پلاگین org Rich Snippets (رایگان)

شاید شما بخش‌های اطلاعات اضافه همانند ریت دادن ستاره‌ای، تصاویر، تعداد بازبینی‌ها و غیره را زیر بعضی از صفحات در نتایج جستجو مشاهده کرده باشید. آن‌ها اطلاعاتی اضافی درمورد پست/ صفحه ارائه می‌دهند که کاربران ممکن است تمایل به دانستنشان داشته باشند. چنین بخشها/خلاصه‌هایی از اطلاعات همانند ریت‌دهی را ریچ اسنیپت می‌نامند. ریچ اسنیپت‌ها بهترین راه برای زیبا کردن ظاهر صفحه/ پستتان در صفحات نتایج موتور جستجو می‌باشند. اسنیپت‌ها اطلاعاتی اساسی را به‌صورت خلاصه درمورد محصول/ صفحه ارائه می‌دهند و یا به عبارتی جاذبه‌های یک محصول را به نمایش می‌گذارند. به همین دلیل است که آن‌ها به شما در دریافت نرخ بیشتر کلیک در موتور جستجو کمک می‌کنند.

 

۱۵. BJ Lazy Load (رایگان)

اگر در سایتتان از تصاویر زیادی استفاده کرده‌اید شاید لود آن ساعت‌ها طول بکشد. این برای کاربران آزاردهنده می‌باشد و نرخ پرش نیز زیاد می‌شود. با اینحال برای هر مساله‌ای یک راه حل وجود دارد، به‌خصوص در وردپرس. لیزی لودینگ نوعی عمل تکراری است که لود سایت شما را با تصاویر زیادی که در صفحه‌تان دارید سریع‌تر می‌کند.

برای افزودن تابع لیزی لودینک به سایت وردپرستان می‌توانید از پلاگینی همانند BJ Lazy Load استفاده کنید. این پلاگین تمام تصاویر پست، تامبنیل‌های پست، تصاویر گراواتار و آیفریم‌های محتوا را با یک جانگه‌دار عوض می‌کند و درصورتیکه خواستید وارد صفحه بروزر شوید محتوا را لود می‌کند. این پلاگین محتوا (تصاویر) را تنها زمانیکه کاربر صفحه را اسکرول می‌کند نشان می‌دهد. بنابراین سایت شما سریع‌تر لود می‌شود و پهنای باند هم ذخیره می‌شود.

 

۱۶. Wordfence Security (رایگان پایه)

شما به‌عنوان یک دارنده سایت یکی از مهم‌ترین کارهایی که باید انجام دهید این است که ساییتان را از شر هکرها حفظ کنید. این چیزی است که نمی‌توانید هزینه مربوط به آن را انکار کنید. شاید هزاران بات مخرب در وب وجود داشته باشد که بخواهند هرموقع به وب‌سایت شما حمله کنند و کل کارتان را در یک چشم بهم‌زدن خراب کنند. به‌همین دلیل است که شما همیشه باید از اسپم‌ها جلوگیری کنید و وب‌سایتتان را ایمن نگه دارید.

برای اینکه سایت وردپرس خود را ایمن نگه دارید چندین پلاگین امنیتی در وردپرس وجود دارد. بین آن‌ها Wordfence Security چیزی است که می‌توانید به آن اعتماد کنید. این پلاگین دارای حفاظت فایروال، اسکن بدافزارها، بلاکینگ، امنیت لاگین، نظارت زنده بر ترافیک و خیلی چیزهای دیگر می‌باشد. این پلاگین به شما امکان نظارت بلادرنگ روی تمام ترافیکتان را می‌دهد، از جمله روبات‌ها، انسان‌ها، ارورهای 404، لاگین‌ها، لاگ اوت‌ها و غیره که در اسکرین‌شات زیر نشان داده شده‌اند

 

۱۷. Broken Link Checker (رایگان)

شاید شما وب‌سایت خوبی داشته باشید که تعداد بازدیدکننده‌های آن خیلی زیاد باشد و درحال انجام یک کسب‌وکار هم باشید. اما آیا تابحال به این فکر کرده‌اید کاربران درصورتیکه با یک صفحه خراب مواجه شدند باید چه کنند؟ شاید بتوانید حدس بزنید، اینگونه است که شما مشتری‌های بالقوه خود را از دست می‌دهید و تاثیر بدی از سایتتان به‌جای می‌گذارید. این خیلی ویرانگر است، شما از لینک‌های خراب بدتان می‌آید. اما خبر خوب این است، یک پلاگین کارآمد برای تمام لینک‌های خراب روی وب‌سایتتان نظارت دارد. تنها پلاگین رایگان Broken Link Checker را نصب کنید و کمی چرت بزنید چرا که خودش کارها را به‌صورت اتومات برایتان انجام می‌دهد. این پلاگین تمام پست‌ها، نظرات و دیگر محتواها را از نظر لینک خراب چک می‌کند و اگر چیزی پیدا کرد شما را به‌سرعت آگاه می‌کند. به‌علاوه این پلاگین تصاویر از دست رفته را نیز گزارش می‌دهد تا شما به‌سرعت بتوانید آن‌ها را درست کنید.

به‌علاوه این پلاگین گزینه‌هایی دارد تا از فالو کردن لینک‌های خراب توسط موتور جستجو نمایش متفاوت لینک‌های خراب و غیره جلوگیری به‌عمل آورد. شما می‌توانید یا از طریق ایمیل یا داشبورد WP آگاه شوید.

 

۱۸. Redirection (رایگان)

وقت‌هایی هست که شما باید لینک یکتای پست یا صفحات خودتان را عوض کنید اما یادتان می‌رود که آن‌ها را ریدایرکت کنید. اینجاست که کاربران به صفحه‌ای که قابل دسترس نیست هدایت می‌شوند که متعلق به همان URL قبلی می‌باشد و دیگر وجود ندارد. این یک راه دیگر برای ناراحت کردن بازدیدکنندگانتان می‌باشد.

در چنین مواردی Redirection بهترین پلاگین می‌باشد. این پلاگین به شما کمک می‌کند تمام 301 ریدایرکشن‌های خود را مدیریت کنید و بتوانید ارورهای 404 را دنبال کنید. این پلاگین به‌صورت اتوماتیک 301 Redirection را زمانیکه URL پست تغییر می‌کند اضافه می‌کند، درحالیکه شما می‌توانید ریدایرکشن‌های 301، 302، و 307 را نیز برای پستتان به‌صورت دستی اضافه کنید. شما می‌توانید تمام URL ها را ریدایرکت کنید و کل لاگ‌های URLهای ریدایرکت شده را داشته باشید.

Redirection بسیار پرکاربرد است آن‌هم زمانیکه شما صفحات یک وب‌سایت قدیمی را انتقال می‌دهید و یا دایرکتوری نصب WP را تغییر می‌دهید.

 

۱۹. MailChimp برای وردپرس (رایگان پایه)

MailChimp یکی از مشهورترین خدمات بازاریابی ایمیلی برای مدیریت مشترکین ارسال ایمیل و پیگیری نتایج انبوه می‌باشد. شکی نیست که این یک ابزار عالی بازاریابی برای وب کاران و دارندگان کسب‌وکار می‌باشد. برای اینکه MailChimp را با وردپرس ادغام کرد به‌راحتی می‌توان از پلاگین MailChimp استفاده کرد. این یک پلاگین رایگان است که به شما امکان افزودن فرم‌های جذاب اشتراک در بلاگ WP تان را می‌دهد. اگر بخواهید از این پلاگین برای اهداف تجاری‌ خود استفاده کنید می‌توانید نسخه پرمیوم را استفاده کنید. این پلاگین به شما امکان ایجاد فرم‌های انتخابی را می‌دهد تا مشترکین بیشتری را به لیست ایمیل خودتان اضافه کنید. به‌علاوه شما می‌توانید به‌سادگی این پلاگین را با هر فرم دیگری در سایتتان همانند فرم تماس با ما، نظرات و فرم‌های بررسی ادغام کنید. این پلاگین از تمام پلاگین‌های اصلی فرم همانند Contact Form 7، WooCommerce و غیره پشتیبانی می‌کند.

 

۲۰. Social Icons (رایگان)

بدون شک رسانه‌اجتماعی مشهورترین پلت‌فرم در سال‌های اخیر می‌باشد. تعداد کاربران رسانه‌های‌اجتماعی نیز درحال افزایش است، بیشتر افراد اخبار و دیگر اطلاعات را از طریق رسانه‌های‌اجتماعی دریافت می‌کنند. لذا بازاریابی رسانه‌اجتماعی یک بخش حیاتی از بازاریابی محتوا در این روزهاست. به‌منظور تقویت بازاریابی رسانه‌اجتماعی‌تان می‌توانید از پلاگین رسانه‌اجتماعی همانند Social Icons استفاده کنید.

Social Icons یک پلاگین رایگان وردپرس است که راهی آسان برای نمایش آیکون‌های اجتماعی در وب‌سایتتان را می‌دهد. شما می‌توانید آیکون‌های رسانه‌اجتماعی را به پست‌هایتان با ابزارها و یا کدهای کوتاه اضافه کنید. این پلاگین از بیش از 100 پلت‌فرم رسانه‌اجتماعی پشتیبانی می‌کند. استفاده از آن آسان و ساده می‌باشد. شما می‌توانید فورا پلاگین را نصب کرده و آیکون‌های رسانه‌اجتماعی را در طرح‌هایی زیبا اضافه کنید.

برچسب‌ها:

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.