بهترین افزونه های وردپرس در سال ۲۰۱۹ (1)

بهترین افزونه های وردپرس در سال ۲۰۱۹ (1)

بدون شک وردپرس یکی از محبوب‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا در دنیا برای طراحی وب سایت می‌باشد که رور به روز به شمار استفاده کنندگان آن افزوده می‌شود و کسب‌وکارهای زیادی در شروع فعالیت خود در فضای آنلاین از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می‌کنند. اما پلاگین های وردپرس یکی از کاربردی‌ترین ابزارهای آن برای پیشرفت و مدیریت بهتر وب‌سایت‌تان هستند. در این مقاله شما را با بهترین افزونه های وردپرس در سال ۲۰۱۹ آشنا خواهیم کرد.

بهترین پلاگین های وردپرس در سال ۲۰۱۹ که وب‌سایت‌ها باید داشته باشند

همانطور که در بالا اشاره شد این لیست شامل بعضی از بهترین پلاگین‌های سئو سایت، پلاگین‌های امنیتی، پلاگین‌های بهینه‌سازی سرعت و پلاگین‌های رسانه اجتماعی می‌باشد. این پلاگین‌ها به شما کمک می‌کنند تا وب‌سایت خودتان را مقاوم، ایمن، سئوپسند و کامل کنید و تمام زیبایی‌هایی که برای یک وب‌سایت مدرن مورد نیازند را به کار برید.

اکنون این پلاگین‌ها را معرفی می‌کنیم:

۱.Everest Forms (رایگان)

یکی از مهم‌ترین صفحاتی که شما در وب‌سایتتان نیاز دارید صفحه تماس با ماست. مهم نیست که وب‌سایت شما چقدر کوچک یا بزرگ باشد و یا چه نوع وب‌سایتی باشد، شما قطعا به یک صفحه تماس با ما نیاز پیدا خواهید کرد که از آنجا مخاطبینتان بتوانند با شما ارتباط برقرار کنند. هدف تماس هر چیزی می‌تواند باشد: به‌منظور دریافت بازخورد از کارتان، رساندن شما به معاملات کسب‌و‌کاری و یا ارائه پیشنهادات کلی، لذا داشتن یک صفحه کسب‌وکاری تماس با ما با یک طراحی خوش‌فرم برای شما یک باید به‌حساب می‌آید.

بنابراین به‌منظور ایجاد یک فرم تماس در اینجا پلاگین Everest Forms معرفی شده است. این پلاگین یک پلاگین فرمی تماس با ما در وردپرس می‌باشد که دارای رابط درگ اند دراپ است تا به شما امکان ساخت سریع فرم‌های تماس زیبا را به‌سادگی و به‌سرعت بدهد. این پلاگین دارای فیلدهایی عمومی با فیلدهایی پیشرفته‌تر می‌باشد که به‌سادگی امکان درگ اند دراپ  را به‌منظور ایجاد فرم‌ها می‌دهد.

این پلاگین به شما امکان ایجاد فرم‌های نامحدود وردپرسی با چندین لایه طراحی را می‌دهد. این پلاگین دو لایه طراحی را در اختیارتان قرار می‌دهد: لایه پیش‌فرض و کلاسیک تا فرم را انتخاب کنید.

۲. Jetpack (رایگان پایه)

یک پلاگین بسیار قدرتمند از تیمی قوی که پشت خود نرم‌افزار وردپرس می‌باشند (Automattic) جت‌پک برای هر وب‌سایت وردپرس یک پلاگین الزامی است. همانطور که از نامش معلوم است این پلاگین پکی از ویژگی‌های شگفت‌انگیز برای وب‌سایتتان ارائه می‌دهد تا شما را به پرواز دربیاورد و موفقییتان را به بار بیاورد.

Jetpack مراقب امنیت سایت، عملکرد وب‌سایت، رشد ترافیک، بهینه‌سازی تصویر، ظاهر وب‌سایت و غیره می‌باشد.

این پلاگین دارای یک توزیع قوی است که به‌صورت اتوماتیک محتوای منتشر شده شما را با خدمات سوم شخصی همچون موتورهای جستجو به اشتراک می‌گذارد و به شما در افزایش بازدید و ترافیکتان کمک می‌کند. به‌علاوه این پلاگین نقشه‌های سایت را به‌وجود می‌آورد تا موتورهای جستجو به سادگی بتوانند وب‌سایت شما را شاخص‌بندی کنند.

به‌علاوه این‌ها، این پلاگین با جلوگیری از حملات خشونت‌آمیز از امنیت وب‌سایت شما محافظت می‌کند و هر پنج دقیقه از نظر  خرابی روی سایتتان نظارت دارند و به‌سرعت درصورتیکه مشکلی پیش آمد شما را مطلع می‌کند.

۳. Akismet (رایگان پایه)

Akismet یک پلاگین دیگر توسعه داده شده توسط افرادی است که پشت صحنه وردپرس قرار دارند ( مت و تیمش در Automattic). این پلاگین یکی از پلاگین‌های پیش‌فرض وردپرس است که هروقت نصب جدیدی از وردپرس می‌آید همراه با آن است. اساسا این پلاگین یک پلاگین ضد اسپم است که تمام نظرات را بررسی می‌کند و نظرات اسپ را فیلتر می‌کند.

این پلاگین یک تاریخچه برای هر نظر درست می‌کند تا شما بدانید کدام نظرها از سمت Akismet یا مدیر اسپم درنظر گرفته شده‌اند. مدیران همچنین می‌توانند تعداد نظرات تصویب شده را برای هر کاربر مشاهده کنند، در بدنه کامنت urlها را ببینند و لینک‌های مشکوک را پاک کنند.

این پلاگین برای سایت‌ها و بلاگ‌های شخصی رایگان است، اما شما باید برای سایت‌های تجاری در پلن‌های ماهانه‌اش عضو شوید. پلن‌های پرمیوم آن نیز به‌علاوه جلوگیری از اسپم‌ها امنیتی پیشرفته‌تر را برایتان به‌ارمغان می‌آورد.

۴. Yoast SEO (رایگان پایه)

بدون شک موتورهای جستجو منبع اصلی ترافیک برای هر وب‌سایتی‌اند. تعداد کاربران اینترنتی که از موتورهای جستجو استفاده می‌کنند گزارش می‌شوند تا به‌صورت پایدار تعدادشان افزایش پیدا کند و همین باعث می‌شود بهینه‌سازی موتور جستجو بیشتر از همیشه مشخص شود. خوشبختانه یک پلاگین عالی همانند Yoast SEO برای کاربران وردپرس وجود دارد.

Yoast SEO یک پلاگین شگفت‌انگیز است که به‌منظور ایجاد محتوای بهتر و بهبود رنکینگ در نتایج جستجو شما را راهنمایی می‌کند. این پلاگین روی ایجاد محتوایی که به‌درد کاربر می‌خورد و درعین‌حال سئوپسند است تمرکز می‌کند. هدف آن کمک به کاربران، جلب اعتماد و حفظ رنکینگی است که به آن سئوی پایدار می‌گویند.

اول از همه این پلاگین باعث می‌شود یک کلمه کلیدی مرکزی انتخاب کنید و از کلمه کلیدی در مقاله‌ای که می‌نویسید به درستی استفاده کنید. ویژگی‌های تحلیل صفحه چک می‌کند که آیا شما از کلمه کلیدی مرکزی‌تان همه جا در تگ‌های آلت تصویرتان، توصیف متا، عناوین و کل پستتان  استفاده کرده‌اید یا خیر. به‌علاوه این پلاگین به شما پیشنهاد می‌دهد که متون و تصاویر را به‌منظور کاربرد و مشاهده بهتر توسط موتورهای جستجو چگونه تنظیم کنید.

۵. User Registration (رایگان پایه)

ثبت کاربر وردپرس یک ویژگی جامع دیگر است که قطعا نمی‌خواهید آن را از دست بدهید. ویژگی “رجیستر” یا همان ثبت در نصب پیش‌فرض وردپرس وجود دارد که می‌تواند از داشبورد WP با پیروی از مراحل زیر فعال شود.

به WP admin panel > Settings > General بروید. همانطور که در تصویر بالا نشان داده شده است شما می‌توانید به‌سادگی گزینه ‘Anyone can register‘  را تیک بزنید تا ثبت‌نام ورد‌پرس یا ویژگی اعضا را فعال کنید. زمانیکه این ویژگی فعال شد کاربران اکنون می‌توانند گزینه ثبت‌نام را در پیج ورود وب‌سایت شما پیدا کنند ((برای مثال: yoursite.com/wp-login.php). اکنون کاربران می‌توانند با ورود با نام کاربری، ایمیل و یا هرچیزی در سایتتان ثبت‌نام شوند. با این حال این کار زیاد ایده‌آل نیست.

اول از همه این کار کاربرپسند نیست که یک کاربر URL لاگین را برای دریافت گزینه ثبت‌نام پیدا کند. دوم اینکه به‌عنوان یک دارنده وب‌سایت شما نمی‌توانید اطلاعات بیشتری را جمع‌آوری کنید چراکه این پلاگین دارای یک فرم محدود دو فیلده است که به کاربران امکان تنها وارد کردن نام کاربری و ایمیل را می‌دهد.

۶. Google XML Sitemaps (رایگان)

Google XML Sitemaps یک پلاگین مفید سئو برای وردپرس می‌باشد. این پلاگین به موتورهای جستجویی همچون گوگل، بینگ و یاهو کمک می‌کند تا سایتتان را با یک نقشه سایت خاص XML شاخص‌بندی کند.

همانطور که شما پلاگین را فعال کردید به شما به‌صورت اتوماتیک کمک می‌کند که نقشه XML را برای سایتتان ایجاد کرده و شاخص‌بندی آن را ساده کنید. یک نقشه سایت باعث می‌شود بات‌های موتورهای جستجو ساختار کامل وب‌سایت شما را مشاهده کنند و نتایج بهتری را بازیابی کنند. این پلاگین تمام موتورهای جستجوی اصلی را هربار که شما چیزی در سایتتان منتشر کردید آگاه می‌کند.

۷. WooCommerce (رایگان پایه)

WooCommerce درصورتیکه بخواهید هرچیزی را برای فروش به وب‌سایتتان اضافه کنید یکی از بهترین پلاگین وردپرس می‌باشد. اساسا این پلاگین درصورتیکه بخواهید یک فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کنید به دردتان خواهد خورد. این پلاگین دارای ویژگی‌های زیادی است که به شما کمک می‌کند وب‌سایتتان را با کمک فروشگاه آنلاین ارتقا دهید. اگر صاحب یک وب‌سایت هستید معلوم است که شما باید دیر یا زود چیزی در وب‌سایتتان بفروشید. شما می‌توانید در فروشگاه آنلاین خود گزینه‌های زیادی را در اختیار مشتریانتان قرار دهید. گزینه‌های ارسال قابل توسعه‌ای هستند که در WooCommerce وجود دارند. این گزینه‌ها شامل ارسال رایگان، ارسال محلی، تعرفه‌های یکسان و گزینه‌های دیگر می‌باشد. از محصولات فیزیکی گرفته تا بلیت‌های مناسبتی و مربوط به رویدادها، نرم‌افزار و پلن‌های خدماتی شما قادر خواهید بود که هرچیزی را همراه آن بفروشید.  همچنین این پلاگین دارای گزینه‌های پرداخت زیادی برای مشتریان شماست. آن‌ها می‌توانند با استفاده از چک، دریافت در محل، کارت اعتباری و یا حتی PayPal پول را پرداخت کنند. این یک ویژگی خیلی راحت برای یک پلاگین می‌باشد. همچنین این پلاگین توسط مشتریان نیز تحسین شده است. تنها این پلاگین را نصب و فعال کنید و ستاپ ویزارد آن را اجرا کنید. سپس امکانات بی‌نهاینی را که برای فروشگاه‌های آنلاینتان فعال می‌شود را مورد استفاده قرار دهید.

شما همچنین می‌توانید افزونه‌های زیادی را درصورت نیاز نصب کنید.

۸. Nivo Slider (رایگان پایه)

برای بیشتر وب‌سایت‌ها به‌خصوص وب‌سایت‌های تجاری به نفع است که شما بیشتر از یک تصویر را به نمایش بگذارید. بعضی‌ها می‌خواهند نمونه‌های کاری، محصولات و دیگر چیزهایشان را به نمایش بگذارند.

کسانیکه به‌دنبال یک جایگزین برای فایل‌های ویدیویی می‌گردند می‌توانند از اسلایدشو استفاده کنند. لذا اسلایدرها یکی از عناصر موثر طراحی و اصلی این پلاگین می‌باشد که به شما کمک می‌کند نرخ تعامل سایت خود را بالا ببرید.

۹. W3 Total Cache (رایگان پایه)

کشینگ وردپرس یکی از بهترین راه‌ها برای بهبود عملکرد وب‌سایت می‌باشد. ایده اصلی کشینگ ذخیره موقت داده‌های وب‌سایت در کش است تا دفعه بعدی که کاربر همان صفحه را باز کرد سریع‌تر لود شود. کش مکانی برای ذخیره موقت چیزی در محیط محاسبه می‌باشد. به‌منظور فعال کردن کشینگ در وردپرس می‌توانید از پلاگین‌های کشینگ استفاده کنید.

W3 Total Cache ، پست‌ها و صفحات شما را به‌عنوان فایل‌های استاتیک HTML کش می‌کند. این باعث می‌شود زمان لود صفحه کم شود و کل عملکرد سایت بهینه شود. به‌علاوه سرعت افزایش یافته سایت روی سئو سایت شما نیز تاثیر می‌گذارد.

۱۰. VaultPress (رایگان پایه

VaultPress یک پلاگین امنیت‌گرای وردپرس است که به‌منظور ایجاد بک‌آپ بلادرنگ اتوماتیک برای وب‌سایت شماست. تم جت‌پکی‌ای که دارد به‌سادگی هر محتوا، پست، نظر و  فایل رسانه‌ای در وب‌سایت شما را به‌صورت یکپارچه سینک می‌کند و به‌علاوه شما را از شر حملات وبی در امان نگاه می‌دارد. VaultPress به شما امکان ایجاد بک‌آپ‌های بهینه منظم و بازیابی وب‌سایتتان در چند ثانیه با تنها یک کلیک را می‌دهد.

با چندین مشترک شما می‌توانید با یک داشبورد روی وب‌سایت‌ها نظارت کنید، آن‌ها را مدیریت کرده و بک‌آپ بگیرید.

برچسب‌ها:

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.